6 Aralık 2016 Salı

Gün İçinde Elimizin Altındakiler..

Fuar yazısından sonra bunu da paylaşmak istedim.. Gün içinde sürekli elimizin altında olan kitaplarımız..

Mega hazfıza setinin kitabı hergün rutin bir egzersiz yaptığımız kitap.. Çok iyi tasarlanmış.. Olmazsa olmazımız..


Meraklı minik dergisi beraberinde gelen aktivite kartlarıyla yine elimizden düşmeyenlerden..


İngilizce eğitiminde ingilizce şarkı videolarının yanında aşağıdaki iki materyali kullanıyorum..



Dikkat egzersizleri için çok keyifli bu şirinler kitabı yine hep elimizin altında.. Kitap fuarında 2 yeni kitabı daha eklendi arşive..



Özellikle 3 yaş döneminden beri bu kitaba bayılıyor kızım.. Hangisi sorularına doğru cevaplar verdikçe aldığı keyif tarif edilemez.. Artık 4 yaş için tükenmiş olsakta 2 numara için başlıyoruz şimdilerde.. 



Etkinlik dosyam 1 yine hep elimizin altında.. Büyük boy kartondan bir kitap olduğu için aktivitelerini doğrudan kesip yapıştırarak yapabiliyorsunuz.. Maskeler, Süsler falan ilgi çekecek çok fazla aktivite var içinde.. Bu kitaplardan piyasada çok fazla var, birçok kitap içerisinden içeriğini inceleyip almıştım ben bunu, bunun ikincisini beğenmemiştim mesela içerik olarak.. o nedenle incelemeden almayın derim, çocuğunuza hitap edecek aktivite hangisinde ağırlıktaysa onu alın..


Bu iki pencereli kitabı uzun süredir çok kullandık, her açılan pencereye çok hikayelere uydurduk.. Fuarda 2 yeni versiyonunu daha ekledik..

Bu iki aktivite kitabını yine içeriğini inceleyip beğenerek almıştım.. 3 bitti çoktan, şimdi 4ü yapıyoruz..

Bu bize kuzenimizden kalan bir kitap.. Kitabın karton sayfalarındaki masal kahramanlarına çeşit çeşit kıyafetler giydiriyorsunuz.. Kızım bununla da oynamayı çok seviyor.. 



Bu derginin içindeki odalara çıkartmalardaki eşyaları yapıştırmaktan çok keyif alıyor kızım.. 


İçinde karton masal maketi olan bu kitapta elimizin altındakilerden.. Kartondan maket ile masalı canlandırıyor bazen farklı sonlar yazıyoruz..






Bu da yine içeriğini beğenerek aldığım bir aktivite kitabıydı.. Kızım çıkartmalarına ve yapıştırılacağı kocaman açılan arka sayfasına bayılmıştı.. Bir zamanlar elimizden düşmezdi, aktiviteleri bittikten sonra da uzun bir süre düşmedi ama şimdilerde kalktı artık..



Bunlarda 1.5 yaşındaki küçük adamın elinden düşürmedikleri..

Dokun hisset kitapları..

Hayvanlar kitabı.. Bu benim en sevdiğim versiyonu..


Bunlar da bizim mekanizmalı kitaplarımız..


Yıllardır aktif bir şekilde kullandığımız dokun hisset kartları..


Manyetik çıkartmalı kitaplarımız..


Bunlara bir de en son fuardan aldıklarımız eklendi.. Bunlar dışında çokça hikaye kitabımız, puzzle yapmaya bayıldığımız için çokça yapbozumuz, keyif zamanları için monster party, pictureca, jenga, kızgın at, alışveriş listesi gibi kutu oyunlarımız, rengarenk aktivite materyallerimiz  ve ufak tefek aktivite kitaplarımız yine elimizin altındakilerden..

Arayış içinde olanlara fikir vermesi açısından paylaşmak istedim.. Güncellenmiş haftalık aktivite ve oyun programımızı da bir ara paylaşıyor olacağım..

İster aktivite olsun ister vermek istediğiniz bir eğitim temelinde hep oyun olmalı bunu hiç unutmayın..






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...