22 Haziran 2017 Perşembe

Migros kasalarındaki gizli kazık..

http://biliyomuydun.com/119853

Bu yazıyı okuyun nolur..

Bilenler bilir, rutin ev ihtiyaçlarım için market alışverişi yapmam.. Herşeyi aldığım yer bellidir, doğalı neredeyse oradan alırım.. Arada köpeğimizin ihtiyaçları için ya da misafirliğe giderken biriki bişey almak için girdiğim migrosta istinasız her seferinde reyon fiyatıyla kasa fiyatının hep farklı olduğuna şahit oldum, bunu blogta da dile getirip uyarmaya çalışmıştım hatırlarsanız.. En son dün köpeğim için aldığım kemik reyonda 10.5 tl iken kasada yine 14.5 oluvermişti.. Hemde reyonda 14.5 tllik herhangi bir üründe bulunmazken.. yani karışıklık olma ihtimali sıfır.. ürün indirimli bir ürün de değildi ki indirimi düşmemiş diyebilelim..
Her seferinde aynı şeyi yaşadıkça insan sistemsel hataya inanmak istemiyor, bu artık başka bir yere doğru gidiyor..
Uygulama hep aynı, özür dileyerek aradaki farkı iade ediyorlar, ama bunun için zaman harcamanız gerekiyor ve bu zamanın parayla karşılanabilecek bir telafisi yok.. Onların hatası yüzünden siz koşturmak zorunda kalıyorsunuz, bu zamansızlıkta.. Hızlı hızlı birkaç şey almak için girdiğim markette her seferinde aynı şeyi yaşadım ben.. Kasada farkedebiliyorsanız ne ala, araba dolusu alışveriş yapıp çıkan biri için bu pek mümkün gözükmüyor, istedikleri de tam olarak bu.. Dolayısıyla da geçmiş olsun demekten başka bir seçenek kalmıyor, haksız yoldan elde edilen bir kazanç kapısı oluşturulmuş..
Bas bas bağırdığım bu konunun nihayet birileri daha farkına varmış ve haber yapmış.. Lütfen okuyun.. Ve lütfen fişinizi kontrol edip öyle çıkın migroslardan..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...